fbpx

De meest complete voedingsapp voor gewichtsverlies en spiertoename

Krijg begeleiding van je coach en bereik je doelstelling!

Plan altijd tot 10 dagen vooruit

Bij het opstellen van het voedingsschema houden wij rekening met je gewenste aantal eetmomenten, allergieën, voedingsvoorkeuren, maximale bereidingstijd en eten met het hele gezin.

 

WAT IS BOOTY CAMP

​Booty Camp is een leuke en uitdagende les van ongeveer 55 minuten. We richten ons op de billen, heupen, benen, en buikspieren. We gebruiken materialen als elastiekjes, barbells, dumbbells maar werken ook met je eigen lichaamsgewicht.

Booty Camp biedt iets voor alle fitnessniveaus, of je nu op zoek bent naar functionele oefening of gewoon zin hebt om een intensieve training in gezelschap van anderen. We zorgen ervoor dat je plezier hebt terwijl je tegelijk fit wordt.

BOOTY CAMP in Almere

Wat kan je verwachten bij Booty Camp?

We geloven dat iedereen iets kan doen voor zijn gezondheid of fitness niveau. Bij Booty Camp hebben we geen ervaringseisen zodat iedereen kan meedoen aan dit programma!

De les vindt plaats in een groep van maximaal 3 personen. Je kunt in je eigen tempo werken en de intensiteit opvoeren als je je prettig voelt. De instructeur geeft gedurende de hele les begeleiding en advies over hoe je correct en veilig kunt bewegen.

Onze fitnessruimte is privé en uitgerust met apparaten die nodig zijn voor een effectieve training.

de makkelijkste manier om af te vallen, aan te komen of gezonder te eten zonder dat u uw huidige eetpatroon volledig hoeft te veranderen.

Voedingsadvies passend bij je doel.

Niemand heeft dezelfde fitness- of afslankdoelen, dus heb niet het gevoel dat je een specifiek dieet moet volgen. We zijn er om je te helpen je eigen voedingsbehoeften en -doelen te vinden en je te leren wat je lichaam nodig heeft en ontdekken wat voor jou het beste werkt.

We meten ons niet met iemand anders, maar richten ons op persoonlijke verbeteringen. Wat het leuker maakt! Dit helpt je ook de hele les gemotiveerd te blijven en je zult merken waar je vooruit bent gegaan in vergelijking met het begin van Booty Camp!

Bovendien werken we met een app om je vooruitgang te meten.

BOOTY CAMP in Almere

Hoe ziet een les eruit?

We geloven dat iedereen iets kan doen voor zijn gezondheid of fitness niveau, dus iedereen kan aan dit programma meedoen! De les begint met een warming-up.

Na een snelle warming-up is het tijd om te gaan trainen! Tijdens Booty Camp kun je een combinatie van verschillende oefeningen verwachten, zoals walking lunges en squats afgewisseld met gewichten

We verwerken ook elementen van yoga in onze lessen. Deze workouts zijn leuk, uitdagend en gevarieerd. Onze lessen worden gegeven in een personal trainingsstudio in Almere waar je comfortabel en veilig (met 1,5 meter afstand) aan kunt deelnemen.

BOOTY CAMP in Almere!

Meld je nu aan voor Booty Camp van Torso Lifestyle Centre om het beste uit je training te halen en ontvang een exclusieve goodie bag

Your new favorite trainers.

Meet Romano:

Hallo! Ik ben Romano van Buren, één van de personal trainers van Torso Lifestyle Centre.

Vroeger had ik een kantoorbaan, maar een aantal jaar geleden heb ik besloten om van mijn passie mijn beroep te maken. Dus nu, in plaats van de hele dag achter een bureau te zitten, kun je me vinden in het trainen en begeleiden van mensen. Ik heb talloze mensen geholpen hun doelen te bereiken.

Nu is het jouw beurt!

Meet Gaby:

Hi! Ik ben Gaby Doeve, de yogajuf en personal trainer van Torso Lifestyle Centre. Ook ik verliet mijn kantoorbaan voor mijn passie om anderen te helpen zich gemakkelijker te bewegen met zo min mogelijk pijn.

Mijn specialiteiten zijn mobiliteit, pre- en postnatale fitness, het optimaliseren van vitaliteit en levensstijl en natuurlijk onze booty camps!

Personal Trainer in almere

Enthousiaste feedback van deelnemers

“Torso Lifestyle Centre in Almere is geweldig. Ik doe er personal training en een groepsles. Ze houden mijn techniek in de gaten en helpen me die te verbeteren.”

– Sandra B., Almere, Nederland

“Gaby is een geweldige trainer en ik kan haar alleen maar aanbevelen. Ze weet wat ze doet en ze traint me altijd met veel energie. Door met haar te trainen ben ik tot nu toe 12 kilo afgevallen.”

Michiel, Almere, Nederland

We gebruiken materialen als elastieken, halterstangen, maar werken ook met je eigen lichaamsgewicht om je lichaam te shapen.

Wil je eerst meer informatie nodig? Neem contact op!

Wanneer vinden de lessen plaats?

Het Booty Camp programma een 55 minuten durende sessie die begint op dinsdag 5 oktober 2021. De lessen vinden plaats op dinsdag en donderdag om 19.00 uur in de personal training studio van Almere, waar je comfortabel kunt deelnemen zonder je beperkt te voelen door ruimtebeperkingen.

Wie kan aan dit programma meedoen?

Iedereen! Het programma is zo opgezet dat het geschikt is voor alle fitnessniveaus.

Je kunt meedoen, zelfs als je nog nooit een gewicht hebt opgetild of als je je vooral wilt richten op vetverbranding. Kortom: wij helpen je je doelen te bereiken!

 

Hoe lang duurt het programma?

Het Booty Camp programma duurt 10 weken en we komen twee keer per week bij elkaar dit stelt je in staat je resultaten te behouden en je niet te vervelen!

Moet ik iets meebrengen?

Om Booty Camp soepel te laten verlopen, is het het beste als je comfortabele kleren draagt waarin je vrij kunt bewegen. Je kunt ook het beste een flesje water bij je hebben om gehydrateerd te blijven.

Is Booty Camp veilig?

Booty Camp is zo ontworpen dat we er samen met jou voor zorgen dat je veilig traint. We leren je hoe je de oefeningen correct uit te voeren zodat je geen blessures oploopt.

Hoeveel kost het programma?

Booty Camp kost € 330,00 voor 10 weken. Betaing mogelijk in 2 termijnen. Na afloop van het programma is Booty Camp beschikbaar als een gewone les elke donderdagavond om 19:00 uur en dinsdagavond om 19:00 uur

Wat komt er daarna?

Als de cursus voltooid is, zul je veel van je fitness doelen bereikt hebben. Er liggen echter altijd nieuwe uitdagingen in het verschiet. We willen dat onze cursisten in staat zijn om te blijven sporten na Booty Camp. Daarom bieden we Booty Camp twee dagen per week als gewone les aan of in combinatie met onze personal group trainingen.

Heb je toch nog vragen? E-mail info@torsolifestylecentre.nl.

© Copyright 2021  – All Rights Reserved

WhatsApp chat