fbpx

Torso Lifestyle Centre

Personal training en Voedingsadvies
Kosteloos adviesgesprek

Torso Lifestyle Centre: dé personal Trainer Almere en omstreken.

Ben je afkomstig uit Almere of omgeving en zoek jij een personal trainer om samen met jou te werken aan het behalen van ambitieuze, persoonlijke, fysieke doelstellingen? Zoek niet langer want Torso Lifestyle Centre is dé personal trainer in jouw regio. Als personal trainer begeleiden wij cliënten in onze praktijk en fitnessruimte in Almere onder andere bij:

 

  • Afvallen;
  • Opbouw spierontwikkeling;
  • Conditieverbetering
  • Ter ondersteuning voor het kunnen leveren van een sportieve topprestatie.

Een personal trainer die ook deskundig is op het gebied van voedingsadvies.

Je hoort het goed. Torso is twee-in-één:

 

  • Personal trainer
  • Voedingsadviseur

Wij denken dat je alleen echt goede resultaten t.a.v. jouw fysieke doelstellingen kunt realiseren wanneer je aandacht geeft aan zowel de discipline van personal training (beweging) als aan voedingsadvies. Tijdens een persoonlijke intake en persoonlijke terugkoppelingsgesprekken zullen wij jouw voortgang op maat monitoren en een maatwerkaanpak uitwerken en voorstellen.

 

Het maatwerk dat wij als personal trainer in Almere bieden, betekent onder andere het uitdenken van een bewegingsprogramma alsmede een voedingsprogramma dat exact bij jou past. Als personal trainer zorgen we dat al onze adviezen haalbaar zijn voor jou. Lukt het niet, dan zijn we er om jou extra te motiveren. Ook dat is onze rol. En je zult zien, dan lukt het wél.

 

Een personal trainer in Almere die ook met koppels en kleine groepen werkt.

Kijk je er tegenop om helemaal alleen met ons als jouw personal trainer in Almere te gaan werken? Sommige mensen voelen zich nu eenmaal prettiger met andere sporters om zich heen. Een deel van onze begeleiding, zoals intake en voortgangsgesprekken, vindt altijd individueel plaats. Maar het is wel mogelijk om te kiezen voor een buddy workout of voor personal group training.

 

Door samen te sporten met anderen, bijvoorbeeld met een vriend of vriendin, wordt het hele traject socialer en leuker, dat begrijpen wij. En leuk mag sporten bij ons best zijn, graag zelfs. Maar dat betekent niet dat je je doelstellingen uit het oog mag verliezen. En dat dat niet zal gebeuren, daar zullen wij als jouw personal trainer in Almere wel voor zorgen.

 

Neem nú contact op met Torso Lifestyle Centre.

Stel die eerste stap niet langer uit. Vraag HIER nu direct een vrijblijvend en kosteloos kennismakingsgesprek aan bij Torso Lifestyle Centre: HÉT adres voor personal training en voedingsadvies in Almere.

 

Direct aanmelden
0.4 Personal Trainer Almere
WhatsApp chat