fbpx

Kennismaking

Zodra we jouw bericht hebben ontvangen of telefonisch hebben gesproken zullen we je uitnodigen voor een kennismaking. Hierin zullen we jouw behoefte in kaart brengen en aangeven of wij daarin een rol kunnen spelen.

Het gaat verder dan betalen voor privé-lessen

Als het blijkt dat wij een goede match zijn dan gaan we niet alleen op papier maar ook mondeling een overeenkomst aan. We zijn namelijk van mening dat Personal training verder gaat dan betalen voor privé lessen. Wij investeren onze tijd en energie in het mogelijk maken van jouw doelstelling maar daarvoor verwachten wij ook inzet. Lekker old skool dus, maar wij geloven dat als je uitspreekt wat je wilt en hoe je dit gaat doen, het tot meer resultaat zal leiden dan alleen een krabbeltje onder een contract te zetten.

Open en eerlijk

Voor het tweede gesprek verwachten we voorbereiding van jou door middel van het invullen van een vragenlijst. In deze vragenlijst zal je geweten aangesproken worden en vragen we je zo eerlijk mogelijk te zijn in je antwoorden. Wij willen jou goed leren kennen en dat kan alleen maar als we open en eerlijk naar elkaar zijn. Tijdens dit gesprek gaan we je (dagelijkse) beweging en voeding in kaart brengen.

De koppen bij elkaar

Na het tweede gesprek steken wij als team (personal trainer & voedingsdeskundige) de koppen bij elkaar om een op maat gemaakt schema voor je te maken en plannen we de eerste personal training sessie in.

Een goede fundering

Tijdens de eerste lessen zal de focus met name liggen op je houding en de uitvoering maar ook op het vinden van een uitdagend gewicht en tempo. Hier gaan wij eerst mee aan de slag. Want alleen op een goede fundering kan je gaan bouwen.

Minimaal 3 maanden

Regelmaat en ondersteuning vinden wij belangrijk. We willen je helpen je leefstijl aan te passen en daardoor is een regelmatig en vooral terugkerend patroon noodzakelijk. Ook zal je resultaat hierdoor sneller te zien zijn. Daarom gaan wij een samenwerkingsverband met elkaar aan voor minstens 3 maanden, waarbij je bij ons in de studio komt trainen.

Informeer naar de mogelijkheden.

 

 

WhatsApp chat