fbpx

Torso Lifestyle Centre

Personal training en Voedingsadvies
Kosteloos adviesgesprek

Personal Trainers in Almere

Ben je afkomstig uit Almere of omgeving en zoek jij een personal trainer om samen met jou te werken aan het behalen van ambitieuze, persoonlijke, fysieke doelstellingen? Zoek niet langer want Torso Lifestyle Centre is dé personal trainer in jouw regio.

Ik ben Romano van Buren, een van de personal trainers van Torso Lifestyle Centre. Vroeger had ik een kantoorbaan, maar een paar jaar geleden besloot ik van mijn passie mijn beroep te maken. Dus nu, in plaats van de hele dag achter een bureau te zitten, ben ik elke dag te vinden om mensen te trainen en te begeleiden! Mijn doel is dat iedereen die bij Torso Lifestyle Centre door onze deuren komt, zich sterker voelt dan toen ze binnenkwamen, zowel geestelijk als lichamelijk. Ik heb inmiddels talloze mensen geholpen hun doelen te bereiken. Ik kijk ernaar uit om jou te helpen!

 

Je kunt bij Torso Lifestyle Centre alleen trainen, in duo’s of in groepsverband.

‘Bij Torso Lifestyle Centre kun je echter altijd rekenen op persoonlijke aandacht’

Voor zowel fysiek als mentaal resultaat

Naast het fraaie fysieke resultaat heeft sporten in de vorm van personal training ook veel invloed op je mentale gezondheid. Je voelt je in alle opzichten beter als je fit bent. Zo heb ik dat al die jaren ervaren en dat wil ik ook graag overbrengen aan de mensen die ik train.

Ik zal ervoor zorgen dat jij jezelf zal doen verbazen. Je techniek en houding zullen verbeteren met als gevolg dat er snel resultaat zichtbaar zal zijn. Door mijn adviezen voor, tijdens en na het trainen (door o.a. een op maat gemaakt trainingsschema maar ook voedingsadvies) kan ik je helpen om sneller een algehele fitheid te bereiken. En ik doe dat door het sporten leuk te maken zodat jij het langer vol kunt houden.

Begin direct!

Stel die eerste stap niet langer uit. Klik hier en vraag nu direct een vrijblijvend en kosteloos kennismakingsgesprek aan bij Torso Lifestyle Centre: HÉT adres voor personal training en voedingsadvies in Almere.

Direct aanmelden
WhatsApp chat