fbpx

Torso Lifestyle Centre

Personal training en Voedingsadvies
Kosteloos adviesgesprek

Personal Trainer in Almere

Uit persoonlijke passie ben ik – Romano van Buren – al ruim 20 jaar sportief actief in onder andere de fitnessbranche. Daarnaast heb ik zelf aan boksen, crossfit en kickboksen gedaan. Daardoor heb ik een brede kennis opgedaan van kracht-, conditionele- maar ook mobiliteits oefeningen.

Jaren geleden heb ik besloten om van mijn passie mijn beroep te gaan maken. Ik heb een professionele fitnessopleiding gevolgd alsmede diverse losse workshops, als aanvulling op mijn brede praktijkervaring. De start van Torso Lifestyle Centre was daarna een feit.

Het menselijk lichaam is tot vele dingen in staat. Zelfs met 20 jaar sport ervaring sta ik nog steeds versteld van wat je kunt leren, verbeteren en bereiken met een goede training. Als jouw personal trainer begeleid en motiveer ik jou graag bij het behalen van jouw persoonlijke doelen. Je kunt bij Torso alleen trainen, in duo’s of in groepsverband.

‘Bij Torso Lifestyle Centre kun je echter altijd rekenen op persoonlijke aandacht’

Voor zowel fysiek als mentaal resultaat

Naast het fraaie fysieke resultaat heeft sporten in de vorm van personal training ook veel invloed op je mentale gezondheid. Je voelt je in alle opzichten beter als je fit bent. Zo heb ik dat al die jaren ervaren en dat wil ik ook graag overbrengen aan de mensen die ik train.

Ik zal ervoor zorgen dat jij jezelf zal doen verbazen. Je techniek en houding zullen verbeteren met als gevolg dat er snel resultaat zichtbaar zal zijn. Door mijn adviezen voor, tijdens en na het trainen (door o.a. een op maat gemaakt trainingsschema maar ook voedingsadvies) kan ik je helpen om sneller een algehele fitheid te bereiken. En ik doe dat door het sporten leuk te maken zodat jij het langer vol kunt houden.

Begin direct!

Stel die eerste stap niet langer uit. Klik hier en vraag nu direct een vrijblijvend en kosteloos kennismakingsgesprek aan bij Torso Lifestyle Centre: HÉT adres voor personal training en voedingsadvies in Almere.

Direct aanmelden
WhatsApp chat