fbpx

Als sinds jongs af aan ben ik gek op lekker eten en koken. Van een paar verse producten een heerlijke maaltijd voorschotelen en dan nog opeten in een goed gezelschap.

In mijn beleving was ik hartstikke goed bezig, totdat de hypes om de hoek kwamen kijken en de twijfel toesloeg. Overal las ik dat het een na het andere product niet goed voor je zou zijn. Maar toen er uiteindelijk bijna niets meer over bleef van mijn dagelijkse menu ging ik op zoek naar antwoorden. Daarom heb ik de opleiding voedingsdeskundige level 1 & 2 behaald en als aanvulling een aparte opleiding voor sportvoeding. Er is mij tijdens deze opleidingen veel duidelijk geworden en ik heb weer rust gevonden in voedingsland.

Deze rust breng ik graag naar je over en samen gaan we op zoek naar een voedingspatroon welke bij jou past. Geen gekke diëten maar een goede dagelijkse balans met vers en gevarieerd eten!

Je krijgt van mij richtlijnen en ik help je op weg om dit nieuwe voedingspatroon eigen te maken, maar onthoud wel dat jij het uiteindelijk moet doen. Ik help je daar graag bij.

Je kan bij mij terecht voor:

– Adviezen & richtlijnen voor gezonde en gevarieerde voeding
– Bewustwording: weet wat je eet!
– Afvallen
– Aankomen
– Voeding als hulpmiddel om een bepaald (sport)doel te halen (wedstrijd, marathon, etc.)

Mocht je alleen voedingsadvies willen dan is dat ook mogelijk. Mail me!

WhatsApp chat