fbpx

Torso Lifestyle Centre

Personal training en Voedingsadvies
Kosteloos adviesgesprek

Afvallen Almere: dat doe je bij Torso Lifestyle Centre.

Ben jij woonachtig in Almere of omgeving en wil je graag wat kilootjes afvallen? Torso Lifestyle Centre beschikt als personal trainer over alle deskundigheid om je hierin bij te staan. Wij helpen je om daadwerkelijk langdurige resultaten te boeken op het gebied van afvallen. Het is onze passie om jou te motiveren om aan jezelf te blijven werken.

 

Is het ook jouw wens om weer vol trots naar jezelf in de spiegel kunnen kijken? Begin dan met afvallen in Almere bij Torso Lifestyle Centre. Na enige tijd door ons begeleid en geadviseerd te zijn, zul je met verbazing zien wat je allemaal de afgelopen periode hebt weten te bereiken. Wellicht voelt het starten met een personal trainer als een hele stap. Maar na een poosje zul je blij zijn dat je die stap om te werken aan je lichaam en om daadwerkelijk te gaan afvallen samen met ons hebt gezet.

 

Torso Lifestyle Centre in Almere beschikt over alle benodigde deskundigheid om jou kilo’s te laten afvallen.

Bij Torso Lifestyle Centre in Almere geloven we als het gaat om afvallen in de gouden combinatie van voedingsadvies en bewegen middels personal training. Wij zullen je bij beide begeleiden als het gaat om jouw doelstelling van afvallen en om een strakker in je vel te gaan zitten. Wij hebben veel kennis van verschillende soorten beweging, van voeding en van de effecten die al deze zaken hebben op het menselijk lichaam.

 

Advies en begeleiding op gebied van bewegen en voeding kunnen bij Torso Lifestyle Centre overigens gericht zijn op verschillende doelstellingen zoals:

 

  • Afvallen dus;
  • Maar ook spierontwikkeling;
  • Conditieverbetering
  • Ter ondersteuning voor het kunnen leveren van een sportieve topprestatie.

Trainen en afvallen in Almere: doe het alleen of in een groep!

Of je nu een geoefende atleet bent of een beginner met minder aanleg voor sport. Wij zullen je op individuele basis adviseren en begeleiden en bepalen wat jij nodig hebt. Onze trainingen in Almere gericht op afvallen of op het behalen van andere doelstellingen, kun je wanneer jij dat wilt helemaal alleen volgen. Wij begeleiden je dan volledig 1-op-1.

We werken met mensen aan hun doelen voor gewichtsverlies door dieet en lichaamsbeweging, en leren hen ook hoe ze de voordelen jarenlang kunnen volhouden.

Veel mensen hebben echter behoefte aan een sociale component tijdens het trainen. Zij ervaren de aanwezigheid van mede sporters als motiverend. Alternatieve mogelijkheden t.a.v. onze personal trainingen zijn de buddy workout die je bijvoorbeeld volgt met een vriend(in). Of kies voor personal group training in een groep van maximaal 4 personen. Trainen in een groep is leuk en heeft een prijsgunstig effect. Check onze tarieven!

 

Kom samen of alleen trainen bij Torso Lifestyle Centre in Almere.

Stel die eerste stap niet langer uit. Vraag HIER nu direct een vrijblijvend en kosteloos kennismakingsgesprek aan bij Torso Lifestyle Centre: HÉT adres voor personal training en voedingsadvies in Almere.

Direct aanmelden
0.1 Afvallen Almere
WhatsApp chat