fbpx

Torso Lifestyle Centre

Personal training en Voedingsadvies
Kosteloos adviesgesprek

Voedingsdeskundige in Almere

Al van jongs af aan ben ook ik gek op lekker eten en koken. Wie houdt daar niet van? Ik vind het geweldig om van een paar verse producten een heerlijke maaltijd te bereiden en deze op te eten in goed gezelschap. In mijn beleving was ik altijd hartstikke goed bezig met voeding, maar toen sloeg de twijfel toe. In allerlei artikelen las ik over het ene na het andere product dat niet goed voor je zou zijn. Op enig moment bleef er uiteindelijk bijna niets meer over van mijn oorspronkelijke dagelijkse menu. Misschien herken je dat wel.

Omdat ik duidelijkheid wilde heb ik de opleiding tot voedingsdeskundige gevolgd en diploma’s op level 1 & 2 behaald. Als aanvulling heb ik een aparte opleiding voor sportvoeding gevolgd.

‘Uiteindelijk heb ik door het verwerven van kennis over voeding weer rust kunnen vinden in voedingsland. En mijn kennis draag ik graag aan jou over.’

Wat kun je van Torso Lifestyle Centre verwachten op gebied van voedingsadvies?

Samen gaan wij op zoek naar een voedingspatroon dat bij jou past. We gaan niet voor gekke en niet-vol-te-houden diëten, maar voor een goede dagelijkse voedingsbalans met vers en gevarieerd eten! Ik voorzie je van richtlijnen en help je op weg om je dit nieuwe voedingspatroon eigen te maken. We stellen realistische, haalbare doelstellingen. Maar onthoud wel dat jij het uiteindelijk moet doen. Natuurlijk zal ik je in deze uitdaging motiveren.

Op gebied van voedingsadvies kunt je bij Torso Lifestyle Centre Almere terecht voor:

  • Adviezen & richtlijnen voor gezonde en gevarieerde voeding;
  • Bewustwording en kennisoverdracht: weet wat je eet!
  • Afvallen zonder honger te lijden;
  • Op een gezond wijze aankomen;
  • Voeding als hulpmiddel om een bepaald (sport)doel te halen (wedstrijd, marathon, etc.).

De meeste van onze cliënten komen bij ons om programma’s te volgen op het gebied van zowel voeding als personal training. Mocht je alleen in voedingsadvies geïnteresseerd zijn, dan is dat natuurlijk ook mogelijk.

Begin direct!

Stel die eerste stap niet langer uit. Klik hier en vraag nu direct een vrijblijvend en kosteloos kennismakingsgesprek aan bij Torso Lifestyle Centre: HÉT adres voor personal training en voedingsadvies in Almere.

Direct aanmelden
WhatsApp chat