fbpx

Torso Lifestyle Centre

Personal training en Voedingsadvies
Kosteloos adviesgesprek

Personal Group Training bij Torso Lifestyle Centre

Wij nemen het persoonlijke aspect van personal training erg serieus. Daarom kom je naar ons en het betekent ook dat we je intake en je terugkoppeling gesprekken altijd individueel doen. Maar wellicht wil jij graag in een klein groepsverband (max 4 personen) trainen.

“Personal group training is gezellig, sociaal en motiverend.”

Dergelijke gezamenlijke trainingen waarbij je toch veel persoonlijke aandacht krijgt, kun je ook in de boutique-gym van Torso Lifestyle Centre komen volgen.

 

 

Personal Group Training: F.H.I.T. by Torso

‘F.H.I.T. by Torso’, zo noemen wij onze personal group training. Het zijn gevarieerde groepslessen van 55 minuten, waarin alle spiergroepen aan bod komen. De nadruk ligt hierbij op zogenaamde Functional High Intensity Training. Dat betekent dat jij op een hoge intensiteit vooral functionele bewegingen doet die je in het dagelijks leven ook op allerlei manieren tegen komt. Denk aan traplopen, boodschappen tillen, stofzuigen, etc.

 

De voordelen van F.H.I.T. Personal Group Training op een rij:

 

  • De groepsdynamiek (sociale controle) zorgt voor een stok achter de deur.
  • Gezamenlijke oefeningen maar veel persoonlijke begeleiding (max. 4 deelnemers).
  • Lagere individuele kosten. Check onze tarieven.
  • Meer plezier door gezamenlijk te sporten.
  • Grote variatie aan oefeningen onder professionele begeleiding.

Heb je echter zeer specifieke persoonlijke doelen, dan is dit trainingstype in groepsverband wellicht minder geschikt. In dat geval raden wij personal training op individuele basis of buddy training aan.

 

Begin direct!

Stel die eerste stap niet langer uit. Klik hier en vraag nu direct een vrijblijvend en kosteloos kennismakingsgesprek aan bij Torso Lifestyle Centre: HÉT adres voor personal training en voedingsadvies in Almere.

Direct aanmelden
WhatsApp chat