fbpx

Torso Lifestyle Centre

Personal training en Voedingsadvies
Kosteloos adviesgesprek

Buddy Workout

Wij nemen het ‘persoonlijke’ van Personal training erg serieus. Dat betekent dat we je intake en je tergugkoppelingsesprekken altijd individueel doen. Naast individuele invulling kun je de trainingen ook doen middels een buddy workout. Je komt dan samen met een “buddy” oftewel een maatje trainen.

 

Buddy training kun je invullen samen met een bekende die ook aan zijn of haar lichaam en gezondheid wil werken door aandacht voor training en voeding. Het is daarbij niet relevant of jullie doelstellingen overeenkomen of niet.

 

Samen trainen maar met persoonlijke aandacht

De trainingen zijn bij buddy workout dus 1 op 2. De sociale component is sterker, je kunt elkaar motiveren en de trainingen zijn iets goedkoper. Maar wij houden wel je doelstelling in de gaten en die is bij ons nooit alleen ‘gezelligheid’.

 

Heb je geen buddy maar wil je wel samen trainen dan proberen wij een geschikte trainingspartner voor je te vinden. Trainen in een nog grotere groep (max. 4 personen) kan ook. Kies dan voor Personal Group Training.

 

Begin direct!

Stel die eerste stap niet langer uit. Klik hier en vraag nu direct een vrijblijvend en kosteloos kennismakingsgesprek aan bij Torso Lifestyle Centre: HÉT adres voor personal training en voedingsadvies in Almere.

Direct aanmelden
WhatsApp chat