fbpx

Torso Lifestyle Centre

Personal training en Voedingsadvies
Kosteloos adviesgesprek

Methode en aanpak

 

Onze werkwijze en benadering van jou als onze client is altijd identiek. Of je nu helemaal alleen bij ons traint of in groepsverband.

Kennismaking

Na jouw kosteloze en vrijblijvende aanmelding, zullen we je uitnodigen voor een kennismaking. Hierin zullen we jouw behoefte in kaart brengen en aangeven of wij daarin een rol denken te kunnen spelen en zo ja hoe.

 

Meer dan zomaar privéles

Motivatie is ‘key’ in het totale proces. We gaan dan ook niet alleen een formele overeenkomst met je aan, maar willen ook graag dat jij je doelstellingen ook mondeling uitspreekt. Inderdaad: jij betaalt ons voor ons werk maar wij verwachten toch ook het nodige van jou. Lekker ‘old skool’ dus.

‘Wij geloven dat als je uitspreekt wat je wilt en hoe je dit gaat doen, het tot meer resultaat zal leiden dan door alleen een krabbeltje onder een contract te zetten.’

Openheid en eerlijkheid

Voor het tweede gesprek verwachten we dan ook voorbereiding van jou door middel van het invullen van een vragenlijst. Daarin zal je geweten flink aangesproken worden en vragen we je zo eerlijk mogelijk te zijn in je antwoorden. Wij willen jou goed leren kennen en dat kan alleen maar middels openheid en eerlijkheid. Alleen zo kunnen we je (dagelijkse) portie beweging en voeding goed in kaart brengen.

 

Maatwerkadvies

Torso Lfestyle Centre is deskundig op gebied van zowel personal training als voeding. Een gouden combinatie. Op basis van de informatie die jij ons verstrekt worden door ons op beide gebieden schema’s op maat gemaakt en plannen we de eerste personal training sessie in.

 

Een goede fundering leggen

Tijdens de eerste lessen zal de focus met name liggen op je houding en de uitvoering van uitoefening, maar ook op het vinden van een uitdagend gewicht en tempo. Alleen op een goede fundering kun je gaan bouwen. Je kunt ervoor kiezen om helemaal alleen met ons te trainen (privétraining), in duo’s of in groepsverband.

De groepsomvang is van invloed op het tarief maar bij Torso Lifestyle Centre voel je je nooit een nummer.

 

Minimaal 3 maanden met elkaar aan de slag

Regelmaat en ondersteuning vinden wij belangrijk. We zullen je helpen om je leefstijl aan te passen en daarvoor is een regelmatig en vooral terugkerend patroon noodzakelijk. Wij gaan enkel een samenwerkingsverband met jou aan voor minstens 3 maanden. Daarbij kom je bij ons in de studio trainen. Alleen zo kunnen wij een wenselijk resultaat garanderen.

 

Begin direct!

Stel die eerste stap niet langer uit. Klik hier en vraag nu direct een vrijblijvend en kosteloos kennismakingsgesprek aan bij Torso Lifestyle Centre: HÉT adres voor personal training en voedingsadvies in Almere.

Direct aanmelden
WhatsApp chat