fbpx

In 2015 heb ik besloten om van mijn passie mijn beroep te gaan maken en ben ik gestart met een fitnessopleiding. Deze opleiding heb ik inmiddels succesvol afgerond en aangevuld met diverse losse workshops.

Al ruim 20 jaar ben ik actief in onder andere de fitnessbranche. Daarnaast heb ik zelf aan boksen, crossfit en kickboksen gedaan.
Daardoor heb ik een brede kennis opgedaan van kracht-, conditionele- maar ook mobiliteits oefeningen.

Het menselijk lichaam is tot vele dingen in staat. Zelfs met 20 jaar sport ervaring sta ik nog steeds versteld van wat je kan leren, verbeteren en bereiken met een goede training.

Naast het strakker in je vel zitten heeft sporten ook veel invloed op je mentale gezondheid. Je voelt je in alle opzichten beter als je fit bent. Zo heb ik dat al die jaren ervaren en dat wil ik ook graag overbrengen aan de mensen die ik train.

Ik zal ervoor zorgen dat jij jezelf zal doen verbazen. Je techniek en houding zullen verbeteren met als gevolg dat er snel resultaat zichtbaar zal zijn. Door mijn adviezen voor, tijdens en na het trainen (door o.a. een op maat gemaakt trainingsschema en voedingsadviezen) kan ik je helpen om sneller een algehele fitheid te bereiken, maar vooral om het sporten leuk te maken.
Want tenslotte is plezier en resultaat de ultieme motivatie om vol te houden!

WP Feedback

Dive straight into the feedback!
Login below and you can start commenting using your own user instantly

WhatsApp chat