fbpx

Torso Lifestyle Centre

Personal training en Voedingsadvies
Kosteloos adviesgesprek

Voor personal training in Almere ga je naar Torso Lifestyle Centre.

Woon jij in de buurt van Almere en ben je opzoek naar een plek om personal training te volgen? Torso Lifestyle Centre is dé personal trainer met alle kennis en ervaring die benodigd is om samen met jou al jouw persoonlijke, fysieke ambities te realiseren. Of het nu gaat om afvallen, spierontwikkeling of conditieverbetering. Met onze personal training in Almere zul jij je doelstellingen verwezenlijken.

 

Bij Torso Lifestyle Centre in Almere kun je naast personal training ook terecht voor voedingsadvies.

Wij geloven dat bij het bereiken van jouw fysieke doelstellingen, personal training samen met voedingsadvies een gouden combinatie vormen. Wij beschikken over expertise t.a.v. bewegingsleer die wij tijdens onze personal training op jou zullen overbrengen. Door allerlei oefeningen versterken we je lichaam en zorgen we dat je conditie verbetert. Ook afvallen is een doelstelling die veel van onze cliënten hebben en verwezenlijken.

 

Afvallen heeft echter alleen langdurig resultaat als er, naast personal training, ook op voeding wordt gelet. Bij Torso in Almere wordt jouw voedingspatroon in kaart gebracht, wordt in overleg met jou een haalbaar voedingsplan gemaakt en wordt kennis t.a.v. voeding op jou overgebracht. Alleen op die manier zul je in staat zijn om duurzaam van behaalde fysieke resultaten te profiteren.

 

Personal training bij Torso Lifestyle Centre in Almere: alleen of in een groep.

Al onze cliënten krijgen een individuele, persoonlijke intake. Bovendien hanteren wij persoonlijke feedbackmomenten waarbij we onder 4 ogen de voortgang monitoren en bespreken. Ook krijg je persoonlijk voedingsadvies en veel individuele aandacht tijdens onze fysieke trainingen in Almere. Personal training is immers een individuele (persoonlijke) aangelegenheid.

 

Wel is het mogelijk om tegelijk met anderen te trainen. Samen werken aan je doelstellingen in onze trainingsruimte in Almere schept immers een band en maakt het trainen volgens sommigen leuker. Afgezien van volledig individuele begeleiding, ook tijdens het sporten zelf, kun je daarom ook kiezen voor personal training in de vorm van een buddy workout of voor personal group training.

 

Ook bij dergelijke vormen van personal training kun je rekenen op een flinke dosis individuele aandacht en motivatie tijdens de bewegingssessies van onze kant. Samen trainen is leuk en daardoor kun je je kosten ook wat beperken. Kijk hier voor onze tarieven.

 

Beginnen bij Torso Lifestyle Centre in Almere, doe het direct!.

Stel die eerste stap niet langer uit. Vraag HIER nu direct een vrijblijvend en kosteloos kennismakingsgesprek aan bij Torso Lifestyle Centre: HÉT adres voor personal training en voedingsadvies in Almere.

Direct aanmelden
WhatsApp chat