fbpx

Tarieven personal group training

Wie je ook bent en wat je affiniteit met sport ook is, wij zorgen dat het trainingsschema aansluit op jouw situatie en jouw wensen.’

Als je een personal trainer zoekt waar je kunt werken aan je persoonlijke doelen, dan is Torso Lifestyle Centre in Almere de juiste plek voor jou. Als je erover denkt te beginnen of opnieuw te beginnen met personal group training, dan is Torso de plaats waar je moet zijn.

 

Wij van Torso Lifestyle Centre bieden deskundigheid en professionele hulp voor alle soorten fitness doelen en doelstellingen, zolang je maar toegewijd bent aan je training. Wij helpen je je doelen te bereiken door een veilige, uitdagende omgeving te bieden waar hard werken loont!

 

De tarieven voor personal group training bij Torso Lifestyle Centre in Almere zijn vanaf €65,- per maand

Neem vandaag nog contact met ons op om te zien hoe we je kunnen helpen je doelen te bereiken.

Maak kennis met Torso Lifestyle Centre in Almere, waar je alles kunt vinden wat je nodig hebt om de gezonde levensstijl te gaan leiden die bij je past. We bieden personal group training voor elk fitness niveau en bieden verschillende pakketten die passen bij je budget.

Verwezenlijk je dromen en begin vandaag nog door contact op te nemen met Torso Lifestyle Centre in Almere! Wij helpen je om jouw doelen te behalen. Of je nu 15 kilo wilt afvallen of voor een mooi gespierd lichaam wil gaan. Door een combinatie van de juiste training, de juiste voeding en de juiste mindset, realiseren wij samen al jouw doelen én meer!

 

Tarieven personal group training

Personal Group Training tarieven per maand

1 x per week

65,00

N
N

2 x per week

110,00

N

Meest gekozen programma

N

3 x per week

160,00

N
N

“We zijn er voor iedereen die een betere levensstijl wil en we weten wat er voor nodig is om dat te bereiken”

tarieven personal  group training

Contact Info

Torso Lifestyle Centre

Spinnekopmolenstraat 60

1333 CV Almere

Contact Info

06-43904226
info@torsolifestylecentre.nl 

Volg ons

WhatsApp chat