fbpx

Torso Lifestyle Centre

Personal training en Voedingsadvies
Kosteloos kennismakingsgesprek

Voedingsadviseur en Personal trainer in Almere en omstreken.

Wanneer jij een voedingsadviseur zoekt ergens in of bij Almere, neem dan contact op met Torso Lifestyle Centre. Wij beschikken over kennis van zowel bewegen (personal training) als voedingsleer. Gebaseerd op onze diploma’s en ervaring met voedingsaspecten, mogen wij ons daarom met recht ook voedingsadviseur noemen.

 

Onze werkwijze als voedingsadviseur voor cliënten in Almere.

Tijdens een intakegesprek in Almere leggen we allereerst de doelstelling die jij hebt vast voor wat betreft ons voedingsadvies. Als voedingsadviseur begeleiden wij mensen in en rond Almere met verschillende fysieke doelstellingen zoals:

 

  • Ontwikkelen van spiermassa;
  • Afvallen;
  • Verbeteren van de conditie;
  • Ondersteunend aan prestatieverbetering (denk aan atleten zoals wielrenners of hardlopers in voorbereiding op een marathon).

De eerste stap die wij als voedingsadviseur zetten is het in kaart brengen van de huidige eetgewoonten. Samen bepalen we bij ons in Almere, in alle openheid, wat jij eet, wanneer, hoe vaak en hoe veel. We brengen daarbij als voedingsadviseur ook het aantal calorieën in beeld dat je nuttigt. Dit beeld van je huidige eetpatroon vormt voor ons als voedingsadviseur het vertrekpunt om jou te kunnen adviseren over het doen van aanpassingen in je eetpatroon.

 

Onze aanpak is realistisch. We streven naar haalbaarheid. Geen rare diëten dus. Een aanpak van het veranderen van je eetgewoonten waarbij jij je nogsteeds lekker voelt en geen honger hoeft te lijden. Ook willen we je kennis bijbrengen zodat je op den duur onze hulp als voedingsadviseur niet meer nodig hebt en zelf verantwoorde keuzes kunt maken.

 

Een voedingsadviseur in Almere met aandacht voor zowel eten als bewegen.

Wij zijn ook personal trainer en hebben dus ook veel kennis en ervaring met het opstellen van effectieve bewegingsprogramma’s. Ons advies is dan ook om, om maximaal resultaat te kunnen behalen, jouw doelstellingen te verwezenlijken met een combinatie van voedingsadvies en training.

Wil je echt alleen een beroep doen op onze diensten en expertise als voedingsadvseur in de regio Almere, dan kan dat echter natuurlijk ook. Kijk eens naar onze tarieven.

 

Bel of mail nu naar Torso Lifestyle Centre in Almere

Stel die eerste stap niet langer uit. Vraag HIER nu direct een vrijblijvend en kosteloos kennismakingsgesprek aan bij Torso Lifestyle Centre: HÉT adres voor personal training en voedingsadvies in Almere.

Direct aanmelden
0.5 Voedingsadviseur Almere
WhatsApp chat